EMS Fitness

Voor een strakker lichaam en in perfecte gezondheid, verlaat je de methoden van voorwaardelijke sportbeoefening. Hoewel ze veel voordelen voor het lichaam bieden, wordt EMS een steeds populairdere fitnessoplossing. Elektrische stimulatie is een goed compromis om de spieren in je lichaam alle training te geven die ze nodig hebben. Voor ondersteuning op maat en spectaculaire resultaten voldoet EMS fitness aan al je wensen.

EMS fitness bij een club

Elektrische stimulatie is een activiteit waarbij alle spieren in het lichaam betrokken zijn. Tijdens de training gebruiken we revolutionaire apparatuur en deze activiteit kan thuis of in de sportschool worden gedaan. Met EMS zijn de resultaten vrij snel fysiek zichtbaar, sneller dan wanneer je kiest voor traditionele trainingen. Elektro-spierstimulatie lokt de impulsen uit die vervolgens op de huid worden overgedragen. Hier activeren ze de belangrijkste en grootste spiergroepen in ons lichaam. Bijvoorbeeld onze buikspieren en spiergroepen die in de benen, armen en bilspieren zitten.

EMS fitness is het perfecte alternatief om af te vallen

Naast fitness helpt EMS fitness om effectief extra kilo's kwijt te raken. Doordat de gebruikte apparaten dynamische bewegingen stimuleren, helpt EMS om de stofwisseling te maximaliseren en kan je daardoor snel en gemakkelijk afvallen. Er is dus geen sprake meer van uren in de sportschool doorbrengen om je lichaam de toon te geven die het nodig heeft. Bovendien helpt EMS blessures te voorkomen en te genezen. Dit is de reden waarom deze praktijk wordt aanbevolen voor mensen met bepaalde medische of fysieke problemen die niet in staat zijn om te sporten.

Neem contact om te starten met EMS fitness

Als je een EMS fitness wilt volgen, ontvangt de club je met open armen. Het bureau helpt je graag met jouw EMS fitness sessies, of je nu een beginner bent of reeds ervaren in de materie. Je kan bij hen terecht voor revalidatie na een sportblessure of operatie en naast gepersonaliseerde opvolging is de ondersteuning volledig professioneel bedoeld. Vertrouw op EMS en je zal niet teleurgesteld zijn, wees zeker.