Een gezonde levensstijl

Probeer je af te vallen maar lukt dat niet? Of een gezonde levensstijl aan te houden maar je valt steeds terug in je oude gewoontes? Doe er wat aan. Zorg voor de juiste mensen om je heen en zorg ervoor dat je weet waar je moet beginnen en hoe je het volhoudt.

Misschien wil je het niet eens voor jezelf maar voor iemand in je gezin, familie of iemand in je vriendenkring. Jij kan hun natuurlijk ook een handje helpen zodat ze niet alles alleen hoeven te doen, en ook jij kan ze helpen motiveren.

 

Waarom het niet lukt om af te vallen

Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt niet. De reden dat het niet lukt om af te vallen ligt gedeeltelijk ook bij hormonen en familie. Ook als je een langzame stofwisseling hebt kan het lang duren voordat je op je ideale gewicht ben.

Een goede coach kan je enorm helpen, bij afvallen Roosendaal kan je eventueel kijken wat er te wachten staat zodat je niet voor verrassingen staat als je gaat beginnen.

Natuurlijk is iedere coach wel wat anders maar het doel is om jou te helpen op een gezonde manier af te vallen zonder dat je je ervoor verhongerd en allemaal diƫten geprobeerd hebt die maar voor 1 of 2 weken werkt.

Op een gezonde manier afvallen is beter dan op een snelle manier afvallen.

 

Gezondheidscheck doen

Voor je gaat beginnen met afvallen zou je een gezondheidscheck kunnen doen.

Bij een gezondheidscheck worden bepaalde vragen gesteld. Zo kan er gevraagd worden naar je lengte en gewicht maar ook naar bijvoorbeeld je bloeddruk.

Naarmate van de vragen die gesteld worden en wat testen die worden gedaan wordt er een plan voor jou gemaakt, dit plan is dan alleen voor jou geschikt en niet voor iemand anders.

Door het volgen van dat plan en in gesprek te gaan met jouw coach is het makkelijker om een goed en gezond dieet aan te houden zonder steeds terug te vallen, met wat beweging erbij natuurlijk.